Καλωσήρθατε στο Car Group Kalogritsas!
Λογότυπο Car Group Kalogritsas
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαιρινά ελαστικά και τα χαρακτηριστικά τους

Καλοκαιρινά ελαστικά και τα χαρακτηριστικά τους

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Τα καλοκαιρινά ελαστικά είναι τα ελαστικά που προτιμούμε στην Ελλάδα. Όμως, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν τόσο καλή επιλογή;

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Τί λαμβάνουμε υπόψιν μας όταν επιλέγουμε νέα ελαστικά για το αυτοκίνητό μας; Είναι πολλά, όπως για παράδειγμα το στυλ, δηλαδή να ταιριάζουν με την εικόνα του αυτοκινήτου. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι απαιτήσεις οδήγησης, αυτό σημαίνει ότι ένα αυτοκίνητο επιδόσεων έχει άλλες ανάγκες από ένα αυτοκίνητο πόλης με μικρή ιπποδύναμη. Έχοντας ξεκαθαρίσει τα παραπάνω, αυτό που μας απομένει είναι να σκεφτούμε κάτω από ποιες συνθήκες περιβάλλοντος θα κινηθεί το αυτοκίνητό μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][porto_ultimate_heading main_heading=”Τα πλεονεκτήματα των καλοκαιρινών ελαστικών” main_heading_font_weight=”” sub_heading_font_weight=”” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”2″ line_color=”#009dcd” line_width=”75″ main_heading_margin_bottom=”15″ sub_heading_margin_bottom=”30″ spacer_margin_bottom=”30″ sub_heading_line_height=”1.5″]Τα καλοκαιρινά ελαστικά προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση σε ζεστό καιρό και αποτελούν την ιδανική επιλογή χωρίς συμβιβασμούς για την οδήγηση σε συνθήκες με ζέστη. Έχουν χαμηλότερη αντίσταση κύλισης από τα χειμερινά ελαστικά, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και το χειρισμό ενώ προσφέρουν και μειωμένο επίπεδο θορύβου.

Είναι κατασκευασμένα από μαλακότερο καουτσούκ και συνήθως διαθέτουν μεγάλα πέλματα για μέγιστη επαφή με το δρόμο όταν ο καιρός είναι καλός. Ως αποτέλεσμα, τα καλοκαιρινά ελαστικά έχουν γενικά μεγαλύτερη πρόσφυση τόσο σε υγρές όσο και σε στεγνές συνθήκες και παρέχουν βέλτιστες δυνατότητες στροφής και φρεναρίσματος.[/porto_ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][porto_ultimate_heading main_heading=”Οι περιορισμοί για τα καλοκαιρινά ελαστικά” main_heading_font_weight=”” sub_heading_font_weight=”” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”2″ line_color=”#009dcd” line_width=”75″ main_heading_margin_bottom=”15″ sub_heading_margin_bottom=”30″ spacer_margin_bottom=”30″ sub_heading_line_height=”1.5″]Παρόλα τα σημαντικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν στις συνθήκες με ζέστη, μόλις μειωθούν οι θερμοκρασίες, είτε υπάρχει χιόνι ή πάγος στο οδόστρωμα είτε όχι, η σύνθεσή τους από μαλακό καουτσούκ σκληραίνει με άμεσο αντίκτυπο στην μείωση της πρόσφυσης. Οι ψυχρότερες θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσουν ρωγμές στο άκρο του πέλματος ή του ελαστικού. Επιπλέον, η απόδοση στις στροφές είναι πολύ μειωμένη και οι αποστάσεις φρεναρίσματος μπορούν να επιμηκυνθούν δραματικά.

Οι παραπάνω περιορισμοί, αποδεικνύουν ότι τα καλοκαιρινά ελαστικά παρόλο που διαθέτουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά για πρόσφυση και χειρισμό του οχήματος, δεν είναι δυνατόν να εξοπλίζουν ένα όχημα κατά την διάρκεια όλου του χρόνου καθώς. Αν και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι σπανιότερες στην χώρα μας, οι μειωμένες θερμοκρασίες στην περίοδο του χειμώνα σημαίνουν ότι η χρήση τους συνεπάγεται αρκετούς συμβιβασμούς στο κομμάτι της ενεργητικής ασφάλειας.[/porto_ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Αν έχετε κάποια απορία ή επιθυμείτε να αντικαταστήσετε τα ελαστικά σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ένας ειδικός θα σας προτείνει την καλύτερη λύση για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Είμαστε εδώ για εσάς!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese
Είδατε κάτι που σας ενδιαφέρει; Ζητήστε μας προσφορά!

Ελαστικά με εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Χωρίς ΚΑΜΙΑ δέσμευση...
Κάντε κλικ και συμπληρώστε τη φόρμα
Γιατί όχι; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
close-link
Το Car Group Kalogritsas θα παραμείνει κλειστό το
Σάββατο 30/12/2023.
close-link