Καλωσήρθατε στο Car Group Kalogritsas!
Λογότυπο Car Group Kalogritsas
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετάβαση σε συνεργείο με SMS: Τι ισχύει για μετακίνηση εκτός ορίων Δήμου

μετάβαση σε συνεργείο με SMS

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Οι κανόνες για τη μετάβαση με SMS στο 13033 άλλαξαν και η μετακίνηση στα συνεργεία αυτοκινήτων, ακόμα και εκτός ορίων Δήμου, επιτρέπεται σε όλη την διάρκεια του lockdown, αρκεί να στείλουμε το απαραίτητο SMS στο 13033.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Σύμφωνα με το ΦΕΚ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 13805 που εκδόθηκε πριν λίγες ημέρες, στο σύνολο της Επικράτειας θα ισχύσουν ειδικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 για το διάστημα από την Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00. Στον αναλυτικό πίνακα με τις δραστηριότητες που επηρεάζονται και τα μέτρα που ισχύουν για την κάθε μία από αυτές, περιλαμβάνονται και τα συνεργεία αυτοκινήτων και τα ΚΤΕΟ.

Επιπλέον, οι κανόνες για τη μετακίνηση άλλαξαν και μπορείτε να μετακινηθείτε από και προς συνεργείο αυτοκινήτων ακόμα και εκτός των ορίων του Δήμου σας. Η μετακίνηση στα συνεργεία αυτοκινήτων επιτρέπεται σε όλη την διάρκεια του lockdown, αρκεί να στείλουμε το απαραίτητο SMS στο 13033.

Όπως εξήγησε και ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, απαντώντας στο ερώτημα “αν μπορεί να φύγει κάποιος από Πειραιά για να πάει στο συνεργείο του στην Κηφισίας”, ο χιλιομετρικός περιορισμός «δεν αφορά συνεργεία». Είπε ότι, “αν υπάρχει οποιοδήποτε έγγραφο, οποιοδήποτε mail για το ραντεβού στο συνεργείο, είναι καλό οι πολίτες να το έχουν μαζί τους”.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο κωδικός SMS για μετακίνηση σε συνεργείο είναι το 2. Μπορείτε να στείλετε το μήνυμα στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση, με την παρακάτω μορφή:

X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας

Δείτε τί προβλέπεται από το ΦΕΚ. ΑΝ επιθυμείτε μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85023″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese
Είδατε κάτι που σας ενδιαφέρει; Ζητήστε μας προσφορά!

Ελαστικά με εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Χωρίς ΚΑΜΙΑ δέσμευση...
Κάντε κλικ και συμπληρώστε τη φόρμα
Γιατί όχι; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
close-link
Το Car Group Kalogritsas θα παραμείνει κλειστό το
Σάββατο 30/12/2023.
close-link