Για αυτοκίνητα πόλης, MPVs και σεντάν

Το ελαστικό που σας κάνει οικονομίες, σέβεται το περιβάλλον, ενώ προσφέρει μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος!

  • Μικρότερη κατανάλωση καυσίμου
  • Ξεχωριστά υψηλή χιλιομετρική απόδοση
  • Περισσότερη ασφάλεια

Πάντοτε μικρότερη κατανάλωση καυσίμων και περισσότερη ασφάλεια σε βρεγμένο δρόμο, χάρη σε μια σύνθεση από 100% πυρίτιο νέας γενιάς

Το 1992, η Michelin λανσάρισε την 1η γενιά ελαστικών της με χαμηλή κατανάλωση καυσίμων, ως “πράσινα ελαστικά”, χάρη στο ότι υποκατέστησε εν μέρει το μαύρο του κάρβουνου με πυρίτιο.

Περισσότερη ασφάλεια σε βρεγμένο δρόμο, που διατηρείται για χιλιόμετρα και χιλιόμετρα, χάρη στο μείγμα Durable Security Compound (DSC). (Μείγμα Διαρκούς Ασφάλειας)

Το μείγμα Durable Security Compound, νέο συστατικό του πέλματος, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε αρωματικά (στα πλαίσια συμμόρφωσης προς την Ευρωπαϊκή οδηγία που τέθηκε σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2010).

Αναβαθμίζει το φρενάρισμα σε βρεγμένους δρόμους, όχι μόνον όσο το ελαστικό είναι καινούργια, αλλά επίσης και όταν το ελαστικό έχει φθαρεί.

Προκειμένου να εγγυάται αποτελεσματικό φρενάρισμα, το Durable Security Compound σταθεροποιεί την ακαμψία του πέλματος καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού (Ευρεσιτεχνία Michelin).

Ξεχωριστή χιλιομετρική απόδοση, χάρη στην αποκλειστική διαδικασία μετατροπής Michelin

Η αποκλειστική μέθοδος Michelin επιτρέπει ταυτόχρονο συνδυασμό όλων των συστατικών του πέλματος, τέλειο έλεγχο της ομοιογένειας του μείγματος και μοριακή διάδραση μεταξύ των διαφορετικών αυτών συστατικών.

Οι επιδόσεις της γόμας του πέλματος, πράγματι, εξαρτώνται απολύτως από την ποιότητα της μοριακής σύνθεσης των 14 συστατικών από τα οποία τούτο είναι κατασκευασμένο (ελαστομερή, θείο, αντιοξειδοτικά, πυρίτιο, κλπ.).

Η αποτελεσματικότητα του Πυριτίου 100% και του DSC είναι αναβαθμισμένη, σε σύγκριση με μεθόδους οι οποίες δεν είναι Michelin.

Click to access the login or register cheese
Kalogritsas Ελαστικά Newsletter
...για νέα και αποκλειστικές προσφορές!

ΕΓΓΡΑΦΗ 
Θα σας ζητηθεί επιβεβαίωση σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ.
close-link
Είδατε κάτι που σας ενδιαφέρει; Ζητήστε μας προσφορά!

Ελαστικά με εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Χωρίς ΚΑΜΙΑ δέσμευση...
Κάντε κλικ και συμπληρώστε τη φόρμα
Γιατί όχι; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
close-link