Καλωσήρθατε στο Car Group Kalogritsas!
Λογότυπο Car Group Kalogritsas
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεζέρβα: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ρεζέρβα: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Η ρεζέρβα έχει έναν σημαντικό ρόλο: Μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να κινούμαστε στο δρόμο αντικαθιστώντας ένα ελαστικό του αυτοκινήτου που έχασε αέρα ή «έσκασε».

Υπάρχουν οι παρακάτω τύποι ρεζέρβας:

 • Ρεζέρβα κανονικού μεγέθους και ίδιου τύπου
 • Διαφορετική ρεζέρβα κανονικού μεγέθους
 • Προσωρινή ρεζέρβα κανονικού μεγέθους
 • Μικρή προσωρινή ρεζέρβα
 • Συμπτυσσόμενη προσωρινή ρεζέρβα
 • Ρεζέρβα κανονικού μεγέθους και ίδιου τύπου

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][porto_ultimate_heading main_heading=”Ρεζέρβα κανονικού μεγέθους και ίδιου τύπου” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”2″ line_color=”#009dcd” main_heading_font_weight=”” sub_heading_font_weight=”” line_width=”75″ main_heading_margin_bottom=”15″ sub_heading_margin_bottom=”30″ spacer_margin_bottom=”30″ sub_heading_line_height=”1.5″ main_heading_porto_typography=”{“family“:“Default“,“variant“:“600“,“font_size“:“32“,“line_height“:““,“letter_spacing“:““,“text_transform“:“none“}”]

Τι είναι;

Ένα ελαστικό κανονικών διαστάσεων, όμοιο με αυτά που έχει το όχημά σας. Αν χρησιμοποιείτε ρεζέρβα κανονικού μεγέθους και ίδιου τύπου, μην ξεχνάτε να τη περιλαμβάνετε στη διαδικασία αλλαγής ελαστικών του οχήματός σας.

ΥΠΕΡ

 • Δεν αλλάζει την εικόνα του αυτοκινήτου σας.
 • Σε αντίθεση με τα προσωρινά ελαστικά, δεν χρειάζεται να πάτε κατευθείαν στο συνεργείο για να την αντικαταστήσετε με ελαστικό κανονικών διαστάσεων.

ΚΑΤΑ

 • Καταλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο εάν δεν υπάρχει ειδικό σημείο για τη φύλαξή της.
 • Όταν έρθει η στιγμή να αγοράσετε ελαστικά αντικατάστασης, θα χρειαστείτε 5 αντί για 4, αν έχετε αλλάξει θέση και στα 5 αρχικά ελαστικά.

[/porto_ultimate_heading][porto_ultimate_heading main_heading=”Ρεζέρβα Κανονικού Μεγέθους αλλά Διαφορετικού Τύπου” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”2″ line_color=”#009dcd” main_heading_font_weight=”” sub_heading_font_weight=”” line_width=”75″ main_heading_margin_bottom=”15″ sub_heading_margin_bottom=”30″ spacer_margin_bottom=”30″ sub_heading_line_height=”1.5″ main_heading_porto_typography=”{“family“:“Default“,“variant“:“600“,“font_size“:“32“,“line_height“:““,“letter_spacing“:““,“text_transform“:“none“}”]

Τι είναι;

Ένα ελαστικό κανονικού μεγέθους που ενδέχεται να έχει διαφορετικό τροχό και διαστάσεις από τα υφιστάμενα ελαστικά σας. Αν έχετε τέτοια ρεζέρβα, δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στη διαδικασία αλλαγής των ελαστικών σας.

ΥΠΕΡ

Σε αντίθεση με τα προσωρινά ελαστικά, δεν χρειάζεται να πάτε κατευθείαν στο συνεργείο για να αντικατασταθεί με ελαστικό κανονικών διαστάσεων.

ΚΑΤΑ

 • Δεσμεύει αποθηκευτικό χώρο εάν δεν υπάρχει ειδικό σημείο για τη φύλαξή της.
 • Μπορεί να διαφέρει εμφανισιακά από τα υπόλοιπα ελαστικά.

[/porto_ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][porto_ultimate_heading main_heading=”Προσωρινή ρεζέρβα κανονικού μεγέθους” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”2″ line_color=”#009dcd” main_heading_font_weight=”” sub_heading_font_weight=”” line_width=”75″ main_heading_margin_bottom=”15″ sub_heading_margin_bottom=”30″ spacer_margin_bottom=”30″ sub_heading_line_height=”1.5″ main_heading_porto_typography=”{“family“:“Default“,“variant“:“600“,“font_size“:“32“,“line_height“:““,“letter_spacing“:““,“text_transform“:“none“}”]

Τι είναι;

Ένα ελαφρύ ελαστικό με μικρό βάθος πέλματος. Θα πρέπει να αντιστοιχεί στις προδιαγραφές διαστάσεων ελαστικών του οχήματός σας, αλλά να χρησιμοποιείται μόνο ως ρεζέρβα.

ΥΠΕΡ

 • Επειδή έχει κανονικές διαστάσεις, δεν παρεμβαίνει γενικά στο σύστημα ABS, στην κίνηση όλων των τροχών ή στον έλεγχο πρόσφυσης.
 • Η ελαφριά κατασκευή δεν προσθέτει πολύ βάρος στο όχημά σας.

ΚΑΤΑ

Εξακολουθεί να απαιτεί αποθηκευτικό χώρο «κανονικού μεγέθους», αλλά παραμένει προσωρινό ελαστικό.[/porto_ultimate_heading][porto_ultimate_heading main_heading=”Μικρή προσωρινή ρεζέρβα” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”2″ line_color=”#009dcd” main_heading_font_weight=”” sub_heading_font_weight=”” line_width=”75″ main_heading_margin_bottom=”15″ sub_heading_margin_bottom=”30″ spacer_margin_bottom=”30″ sub_heading_line_height=”1.5″ main_heading_porto_typography=”{“family“:“Default“,“variant“:“600“,“font_size“:“32“,“line_height“:““,“letter_spacing“:““,“text_transform“:“none“}”]

Τι είναι;

Ένα ελαφρύ ελαστικό με μικρό βάθος πέλματος. Είναι πιο μικρό από τις κοινές και τις προσωρινές ρεζέρβες και απαιτεί υψηλότερη πίεση, συνήθως, 60 psi.

ΥΠΕΡ

Δεν απαιτεί τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο με μια ρεζέρβα κανονικού μεγέθους.

ΚΑΤΑ

 • Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε ορισμένες λειτουργίες του οχήματος, όπως είναι το ABS, ο έλεγχος πρόσφυσης και η λειτουργία του ταχύμετρου.
 • Ενδείκνυται για περιορισμένη χρήση και για σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσετε στο συνεργείο ή στον αντιπρόσωπο.

[/porto_ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][porto_ultimate_heading main_heading=”Συμπτυσσόμενη προσωρινή ρεζέρβα” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”2″ line_color=”#009dcd” main_heading_font_weight=”” sub_heading_font_weight=”” line_width=”75″ main_heading_margin_bottom=”15″ sub_heading_margin_bottom=”30″ spacer_margin_bottom=”30″ sub_heading_line_height=”1.5″ main_heading_porto_typography=”{“family“:“Default“,“variant“:“600“,“font_size“:“32“,“line_height“:““,“letter_spacing“:““,“text_transform“:“none“}”]Μια προσωρινή ρεζέρβα που φουσκώνει ή συμπτύσσεται.

ΥΠΕΡ

Δεσμεύει τον ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο συγκριτικά με τους διάφορους τύπους ρεζέρβας.

ΚΑΤΑ

 • Είναι λίγο πιο δύσκολο να χρησιμοποιηθεί, καθώς πρέπει να φουσκωθεί με αεραντλία ή κύλινδρο αερίου.
 • Προορίζεται για περιορισμένη χρήση και για σύντομο χρονικό διάστημα, μέχρι να φτάσετε στο συνεργείο ή στον αντιπρόσωπο.

Πολλοί κατασκευαστές ελαστικών έχουν αναπτύξει ελαστικά τεχνολογίας “Run On Flat”.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτά τα ελαστικά ακόμα και αν χάνουν αέρα ή όταν έχουν ξεφουσκώσει τελείως. Όταν είναι ξεφούσκωτα μπορείτε να κινείστε με 80 χλμ./ώρα (50 μ.ώ.) διανύοντας απόσταση έως 80 χιλιόμετρα (50 μίλια).[/porto_ultimate_heading][porto_ultimate_heading main_heading=”Αγορά ρεζέρβας” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”2″ line_color=”#009dcd” main_heading_font_weight=”” sub_heading_font_weight=”” line_width=”75″ main_heading_margin_bottom=”15″ sub_heading_margin_bottom=”30″ spacer_margin_bottom=”30″ sub_heading_line_height=”1.5″ main_heading_porto_typography=”{“family“:“Default“,“variant“:“600“,“font_size“:“32“,“line_height“:““,“letter_spacing“:““,“text_transform“:“none“}”]Δεν διαθέτουν όλα τα νέα οχήματα ρεζέρβα και, επομένως, ίσως θα πρέπει να προμηθευτείτε μία όταν αγοράσετε το αυτοκίνητό σας. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ζητήσετε τη συμβουλή μας, εάν δεν είστε βέβαιοι ποιος τύπος ρεζέρβας είναι κατάλληλος για το όχημά σας.[/porto_ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][porto_ultimate_heading main_heading=”Οδήγηση με ρεζέρβα” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”2″ line_color=”#009dcd” main_heading_font_weight=”” sub_heading_font_weight=”” line_width=”75″ main_heading_margin_bottom=”15″ sub_heading_margin_bottom=”30″ spacer_margin_bottom=”30″ sub_heading_line_height=”1.5″ main_heading_porto_typography=”{“family“:“Default“,“variant“:“600“,“font_size“:“32“,“line_height“:““,“letter_spacing“:““,“text_transform“:“none“}”]Προτού χρησιμοποιήσετε τη ρεζέρβα, να έχετε υπόψη τα εξής: 

 • Βεβαιωθείτε ότι έχει τη σωστή πίεση.
 • Ελέγξτε εάν υπάρχουν βλάβες ή τρύπες στο πέλμα και στο πλευρικό τοίχωμα.
 • Να είστε προσεκτικοί με την ταχύτητα που αναπτύσσετε όταν κινείστε και να συμμορφώνεστε με τις οδηγίες του κατασκευαστή του οχήματος και των ελαστικών σας σχετικά με την ταχύτητα και την απόσταση που μπορείτε να διανύσετε.
 • Να κάνετε χρήση αυτής μόνο για να φτάσετε στο συνεργείο ή στον αντιπρόσωπο. Η ρεζέρβα (εκτός από τη ρεζέρβα κανονικού μεγέθους και ίδιου τύπου) αποτελεί προσωρινή λύση.

[/porto_ultimate_heading][porto_ultimate_heading main_heading=”Αποθήκευση και χρήση της ρεζέρβας” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”2″ line_color=”#009dcd” main_heading_font_weight=”” sub_heading_font_weight=”” line_width=”75″ main_heading_margin_bottom=”15″ sub_heading_margin_bottom=”30″ spacer_margin_bottom=”30″ sub_heading_line_height=”1.5″ main_heading_porto_typography=”{“family“:“Default“,“variant“:“600“,“font_size“:“32“,“line_height“:““,“letter_spacing“:““,“text_transform“:“none“}”]Κατά την επιλογή του τύπου ρεζέρβας, σκεφτείτε το πού θα την αποθηκεύσετε. Δείτε την παραπάνω λίστα με τους τύπους ρεζέρβας για να πάρετε μια ιδέα για τον χώρο που απαιτείται για την καθεμιά.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη ρεζέρβα, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε πως να αντικαταστήσετε το κλαταρισμένο ελαστικό. Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα μας για την επισκευή κλαταρισμένου ελαστικού, που περιλαμβάνει έναν απλό οδηγό αλλαγής ελαστικών.[/porto_ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Πηγή: Goodyear

Είμαστε στη διάθεσή σας! [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to access the login or register cheese
Είδατε κάτι που σας ενδιαφέρει; Ζητήστε μας προσφορά!

Ελαστικά με εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Χωρίς ΚΑΜΙΑ δέσμευση...
Κάντε κλικ και συμπληρώστε τη φόρμα
Γιατί όχι; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
close-link
Το Car Group Kalogritsas θα παραμείνει κλειστό το
Σάββατο 30/12/2023.
close-link