Καλωσήρθατε στο Car Group Kalogritsas!
Λογότυπο Car Group Kalogritsas
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημέρωση

Τι είναι ο Χειμερινός Δείκτης Φθοράς Πέλματος (TWI’s);

Ο Χειμερινός Δείκτης Φθοράς Πέλματος ή αλλιώς Tread Wear Indicator στα αγγλικά αποτελεί μια σημαντική ένδειξη για το πόσο φθαρμένα είναι τα ελαστικά του οχήματος που οδηγούμε για να έχουμε ασφαλή μετακίνηση.

Έλεγχος Ελαστικών Πριν Τις Χειμερινές Διακοπές

Πριν ξεκινήσει κάποιος τις χειμερινές του διακοπές, επιβάλλεται να ελέγξει τα ελαστικά του οχήματος του. Υπάρχει μια σειρά από σημαντικά γνωρίσματα του ελαστικού που χρήζουν προσοχής για ένα ασφαλές ταξίδι.

Ελαστικά για όλες τις εποχές ή χειμερινά;

Πριν την αγορά νέων ελαστικών την χειμερινή περίοδο, τίθεται το ερώτημα της σωστής επιλογής ανάμεσα σε χειμερινά ελαστικά ή ελαστικά για όλες της εποχές.

H σωστή πίεση στο ελαστικό και η χρήση αζώτου

Ακόμα και αν δεν γνωρίζετε τη σωστή πίεση για τα ελαστικά σας μπορείτε εύκολα να την βρείτε. Η χρήση αζώτου δεν αντικαθιστά τον τακτικό έλεγχο της πίεσης των ελαστικών και τη συντήρησή τους.

Ρεζέρβα: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο σημαντικός ρόλος της ρεζέρβας που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να κινούμαστε με το όχημα μας κατά την απώλεια αέρα ή το σκάσιμο ενός ελαστικού. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των διαφόρων τύπων ρεζέρβας προς χρήση.

Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο: Τί προσέχω όταν επιλέγω;

Η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκίνητου μπορεί να αποδειχτεί έξυπνη επιλογή αν το όχημα που επιλέξουμε έχει καλή τιμή και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τί προσέχω όταν επιλέγω μεταχειρισμένο;

Click to access the login or register cheese
Είδατε κάτι που σας ενδιαφέρει; Ζητήστε μας προσφορά!

Ελαστικά με εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Χωρίς ΚΑΜΙΑ δέσμευση...
Κάντε κλικ και συμπληρώστε τη φόρμα
Γιατί όχι; ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
close-link
Το Car Group Kalogritsas θα παραμείνει κλειστό το
Σάββατο 30/12/2023.
close-link